Muziek aan bed

Als medeoprichter heb ik aan de wieg gestaan van Muziek aan bed.

Vanaf de oprichting in 2010 tot mijn afscheid in 2020 heb ik aan talloze bedden voor kinderen en volwassenen gespeeld, in ziekenhuizen en zorginstellingen. In de organisatie ben ik als muzikaal en artistiek leider verantwoordelijk geweest voor het repertoire, heb ik de arrangementen geschreven en het team cellisten gecoacht.

Het is onbeschrijfelijk bijzonder om mee te maken hoe de missie van twee mensen uitgroeit tot een organisatie van mensen die met veel gedrevenheid deze missie uitvoeren en uitdragen.

Bezoek de website van Muziek aan bed:

www.muziekaanbed.nl

Ce qu’on ne peut dire et ce qu’on ne peut taire, la musique l’exprime | Victor Hugo

Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden maar waarover niet gezwegen kan worden.

foto: Dennis A Tjak