Cellolessen

AMSTERDAM CELLO TEAM

Het ACT is een groep kinderen die allemaal gek zijn van muziek en cello spelen. Ze komen elke week op celloles en hebben ook les met de hele groep, volgen workshops en geven optredens. Een echt cello team!

Wil je dat ook? Kom dan cello spelen bij het

Amsterdam Cello Team!

 

Met verschillende stijlen muziek ontdek je wat allemaal mogelijk is met een cello. Je krijgt tips voor thuis zodat het leuk blijft om te oefenen. Je leert hoe je met een cello zit, hoe je de stok vasthoudt en hoe je de mooiste klank kunt laten horen. Dat is de sportieve kant van de zaak. Je speelt stukjes uit je hoofd en leert natuurlijk ook noten lezen.  Met die noten kan je je eigen cello muziek of lied schrijven en optreden.

 

 

Er is in mijn lessen veel ruimte voor eigen je creativiteit en je intrinsieke motivatie. We gaan werken met jouw input die ik ontwikkel tot lesmateriaal. Heel inspirerend!

Elk schooljaar werken we aan een kort project: een eigen compositie schrijven en uitvoeren, of rond een bepaald thema zoals Piraten of muzikale en creatieve spelvormen.

                 

Ik gebruik ook graag vernieuwende technieken: In mijn lessen kom je dan ook af en toe ook met elektronica in aanraking. Bijvoorbeeld: Een elektrische cello of een loopstation.

In het kader van de Cello Biennale Amsterdam gaf ik workshops waarin de cello en loopstation de hoofdrol spelen. In de workshop maakte ik met kinderen en hun cello een gloednieuwe compositie waarvoor het materiaal door henzelf als input gebruikt wordt.

fullsizerender

Voor heel jonge kinderen heb ik lesmateriaal ontwikkeld waarbij muzikale en instrumentale vaardigheden in spelvorm worden aangeboden. Zo kunnen kinderen op heel jonge leeftijd echt liedjes en verhalen spelen op hun cello!

proefles tobias

De lessen zijn zowel individueel als in groepsvorm, dan maak je meteen samen muziek!

Wil je een gratis proefles cello, meer informatie over het huren van een cello of meteen beginnen?  Dan kan je me een mail sturen via:

mariekevanderheyden@gmail.com

                                            

Tarieven  lessen                                                 logo

De lessen zijn wekelijks volgens het rooster. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Groepslessen en optredens worden ingepland.

Tarieven 2022

30 minuten incl. groepslessen : € 24,-

45 minuten : € 33,-

60 minuten : € 45,00

Betaling

Je ontvangt 3 maal per jaar een factuur over de lessen: in april, in juli en in december.

Bij tijdige afmelding, dat is minimaal 24 uur voor aanvang van de les, wordt de les niet in rekening gebracht.

Vanaf 21 jaar moet ik 21% BTW rekenen.

Wanneer je wil stoppen met de lessen, geldt er een opzegtermijn van 1 maand.